Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Maşină furată din Italia, identificată în trafic de poliţiştii din Alba Iulia

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat, luni, o maşină furată din Italia, car era condusă de un şofer din Cugir, pe drumurile publice.

 Pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia a fost oprit, luni, de către oamenii legii, un autoturism care circula cu viteza peste limita legală admisă pe raza localităţilor, condus de B.S.P. (44 de ani), din Cugir.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca autoturismul este furat din Italia din data de 16 mai 2006, iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate pe autoturism aparţin unui alt autovehicul, înmatriculat în judeţul Timiş.

De asemenea, certificatul de înmatriculare prezentat de conducătorul auto nu prezenta elementele de siguranţă, iar datele înscrise în el erau false.

Autoturismul a fost imobilizat, iar faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    miercuri, 15.06.2011 at 08:29

    AR FI BINE DACA S-AR SANCTIONA CEI CARE VORBESC LA TELEFON, CONDUCAND CU O MANA, VITEZE EXCESIVE IN ORAS, DEPASIRI AIUREA, SI PARCARI IN ALEI, SI LOCURI UNDE AR FI NEVOIE DE INTRAREA PONPIERILOR A SALVARII ETC.POLITIA LOCALA AR TREBUI SA FIE PREZENT MAI ACTIV SI MAI SEVER CU CEI GALAGIOSI, JOCURI DE FOTBAL A TINERILOR IN ALEI, BICICLISTI PE TROTUAR PERICLITAND OAMENI IN VARSTA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax