Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină în flăcări, în fața Porții I a Cetății Alba Carolina. Flăcările au pornit, cel mai probabil, de la explozia unei brichete

Publicat

O mașină a fost cuprinsă de flăcări, în această după-amiază, în fața Porții I a Cetății Alba Carolina. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la o brichetă ce s-a încins și a explodat în interiorul autovehiculului.

Incidentul a avut loc pe strada Mihai Viteazul din Alba Iulia, în apropierea Porții I a Cetății. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, care au reușit să stingă focul înainte ca acesta să cuprindă întreg interiorul mașinii. Flăcările au deteriorat scaunele din față ale autoturismului.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii flăcărilor, dar, potrivit proprietarului mașinii, o brichetă aflată în interior care s-ar fi încins din cauza căldurii ar fi explodat și ar fi produs pagubele.

FOTO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax