Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașină incendiată pe strada Toporașilor din Alba Iulia. Focul a fost pus intenționat

Publicat

O mașină s-a făcut scrum, în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Toporașilor din Alba Iulia. În urma cercetărilor făcute de pompierii militari și polițiști s-a stabilit că focul a fost pus intenționat.

Potrivit ISU Alba, în data de 14 martie 2018, la ora 04:07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat într-o parcare, pe str. Toporașilor din municipiu. La faţa locului s-au deplasat două echipaje (șapte subofiţeri) din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat.

Ca urmare a acestui eveniment, autoturismul a ars în proporție de 90 %. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 500 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 9.000 lei.

În urma cercetărilor făcute de pompierii militari și polițiști, s-a stabilit drept cauza probabilă a incendiului, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Polițiștii din Alba Iulia au deschis în acest caz un dosar penal pentru distrugere, pentru identificarea autorului și luarea măsurilor care se impun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax