Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină înmatriculată în Alba, implicată în ACCIDENT grav pe DN66 Călan – Simeria. Trei persoane rănite

Publicat

Un autoturism înmatriculat în Alba a fost implicat într-un accident rutier petrecut joi după-amiaza pe DN66, în județul Hunedoara, aproape de orașul Călan. Trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au lovit de un TIR, pe același sens.

Potrivit IPJ Hunedoara, conducătorii a două autoturisme, unul înmatriculat în Alba și celălalt în Gorj, care rulau pe DN66, în zona intersecției cu DJ 687, nu au păstrat distanța corespunzătoare față de un TIR care se deplasa în fața acestora și care a redus viteza și au intrat în coliziune față – spate cu acesta.

UPDATE: În urma impactului, conducătorul mașinii de Gorj și doi pasageri din aceasta au fost răniți. Cei trei răniți sunt în vârstă de 18, 19 şi 54 de ani.

Aceștia au primit îngrijiri din partea echipajelor de pompieri şi SAJ şi transportați, conştienţi, la UPU Hunedoara. În operaţiune au fost implicate echipaje ale Punctului de Lucru Bretea, SMURD Hunedoara şi SAJ.

Foto: Facebook, Info Trafic jud. Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax