Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Maşină răsturnată în afara şoselei, între Petreşti şi Sebeş. Şoferiţa a ajuns la spital

Publicat

pol

O femeie de aproximativ 40 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului, între Petreşti şi Sebeş. Şoferiţa se îndrepta spre Sebeş, moment în care, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului.

Femeia a ajuns la spitalul din Sebeş cu leziuni uşoare. Accidentul s-a petrecut joi dimineaţa, iar în autoturism se afla doar şoferiţa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.26, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că între localităţile Petreşti şi Sebeş a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că S.C.A., o femeie de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C în direcţia Petreşti – Sebeş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit traumatisme şi plăgi escoriate şi a fost transportată la spitalul din Sebeş.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lucu

    joi, 06.12.2012 at 14:52

    Lipsa parazapezilor sau a perdelelor de protectia intre Petresti si Sebes, precum si intre Lancram si Alba Iulia a inceput sa faca victime din prima zi cand a nins. Si ,culmea, NIMENI NU E VINOVAT! Cati oameni trebuie sa se nenoroceasca ca PREFECTU, PRESEDINTELE CJ, PRIMARII DUMNEAVOASTRA SI ALESII (pe care iar o sa-i alegeti duminica) sa se trezeasca la realitate si sa vada acest fapt banal: LIPSA PARAZAPEZILOR SAU A PERDELELOR DE PROTECTIE !
    Sau un mic paravan din pamint…sau….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax