Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Maşină răsturnată la Aiud, pe strada Tudor Vladimirescu. Şoferul a murit. Alte două persoane au suferit leziuni

Publicat

Foto:flickr.com

Un sens de mers pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud a fost blocat, sâmbătă, până la finalizarea cercetărilor privind producerea unui accident rutier. A fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în Spania, care s-a răsturnat, într-o curbă. Şoferul a decedat.

Doi pasageri – un bărbat şi o femeie, soţia şoferului şi fiul acestuia – au fost răniţi şi transportaţi la spital. Accidentul s-a petrecut la intrare în Aiud dinspre Alba Iulia, zona „Herja”, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei.

Din spusele unor martori, maşina s-a răsturnat în direcţia caselor de pe marginea stângă a drumului, în curba dinaintea pantei de urcare, la intrare în Aiud. Familia implicată în accident este din Aiud. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea aproximativ 50 de ani.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 28.07.2012, ora 18.58, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, S.A.I. de 51 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Aiud, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, care a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un pod din beton, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat, soţia acestuia a suferit leziuni corporale grave, iar fiul acestuia a fost rănit uşor.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax