Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşină răsturnată pe DN74A, lângă Cîmpeni, după ce a fost acroşată de o autoutilitară. Şoferul vinovat este cercetat pentru fugă de la locul accidentului

Publicat

pol

Un bărbat de 45 de ani, din Bistra s-a ales cu dosar penal după ce, la volanul unei autoutilitare, a acroşat o maşină, care s-a răsturnat în afara şoselei. A părăsit apoi locul accidentului, dar a fost identificat în trafic, de poliţişti.

Miercuri, 16 mai, la ora 19.30, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că, pe D.N. 74 A, s-a produs un accident rutier, în urma căruia a persoană a suferit leziuni corporale. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că pe D.N. 74 A, la km 9+300 m, un autoturism era răsturnat în afara carosabilului.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că M.A.S., în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Cîmpeni, a efectuat o manevră de depăşire a unei autoutilitare şi a fost acroşat de către aceasta, al cărei conducător a virat la stânga fără să se asigure. După producerea accidentului, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului.

O femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Bistra, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a transportată cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni, pentru a primi îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

La scurt timp de la producerea accidentului, poliţiştii au reuşit să identifice autoutilitara şi pe conducătorul acesteia, B.D., de 45 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, cel care se face vinovat de producerea accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Faţă de B.D. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax