Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mașină urmărită în trafic de Poliție, într-o localitate din Alba. Cine se afla la volan

Publicat

Polițiștii rurali din Sebeș au urmărit în trafic, sâmbătă după-amiaza, un autoturism al cărui șofer nu a oprit la semnalul acestora. Au reușit să-l oprească și au descoperit că la volanul mașinii se afla un copil de 13 ani.

Atât minorul, cât și tatăl acestuia, care i-a încredințat mașina, s-au ales cu dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 3 decembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Cărpiniș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător nu a respectat semnalul, continuându-și drumul.

Polițiștii au urmărit autoturismul și l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax