Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşini cu defecţiuni tehnice, depistate în trafic, la Cîmpeni. Acţiune a poliţiştilor în colaborare cu RAR

Publicat

politist politia rutiera Poliţiştii din Cîmpeni au depistat joi, în cadrul unei acţiuni derulate în colaborare cu RAR, 14 maşini care circulau cu defecţiuni tehnice. În total au fost verificate 29 de autovehicule.

Joi, 14 ianuarie, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat o acţiune ce a avut ca scop pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă, transmite IPJ alba.

Cu această ocazie au fost verificate 29 de autovehicule, iar la 14 dintre acestea au fost identificate defecţiuni tehnice. Şoferii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, iar complementar a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare, pentru două autovehicule cu defecţiuni.

Alte patru sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti, pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 3.780 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax