Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşini cu defecţiuni tehnice, depistate în trafic pe DN1, la Mirăslău. Amenzi şi certificate de înmatriculare reţinute

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Mirăslău şi Rimetea, împreună cu RAR au acţionat, pe DN 1, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost identificate 6 autovehicule cu defecţiuni.

Potrivit IPJ Alba, în 13 septembrie, între orele 9.00 şi 13.00, poliţiştii Posturilor de Poliţie Mirăslău, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Rimetea şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 1, pe raza comunei Miraslău, o acţiune ce a avut ca scop pentru depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme ce nu corespund din punct de vedere tehnic, pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  2.900 de lei, din care şase pentru defecțiuni tehnice.

Totodată, au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax