Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşini cu defecţiuni tehnice oprite în trafic la Aiud. Amenzi de peste 7000 lei date de Poliţia Rutieră

Publicat

Actiune trafic Politia Alba

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au dat amenzi în valoare de peste 7000 de lei în urma unei acţiuni organizate pe DN1 la Aiud, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 5 autovehicule care nu corespundeau din punct de vedere tehnic.

În zilele de 22 şi 23 noiembrie 2018, poliţişti ai Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţişti rutieri din Aiud şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au organizat, pe DN 1, în zona municipiului Aiud, o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, din care 5 pentru defecţiuni tehnice. Pentru cele 5 autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 7.250 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax