Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașini cu numere de înmatriculare false, oprite în trafic la Alba Iulia și Sebeș. Șoferii s-au ales cu dosare penale

Publicat

politia-rutiera

Doi șoferi care circulau cu mașini neînmatriculate și cu numerele altor autovehicule s-au ales cu dosare penale, în weekend, după ce au fost opriți în trafic.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 22.45, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Cricău.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul a fost înmatriculat în Germania și radiat din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare montate pe acesta au fost atribuite unui alt autoturism.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, polițiștii Biroului Rutier Sebeș, în timp ce acționau pe strada Horea din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sebeș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt false, aparținând unui alt autoturism, iar autovehiculul oprit este neînmatriculat.

Față de cei doi șoferi, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax