Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşini Dacia Duster, rechemate în service pentru verificarea sistemului de frânare

Publicat

Peste 3.800 de autoturisme Dacia Duster vor fi rechemate în service, pentru verificarea unor componente la sistemul de frână spate. Dacă se vor identifica probleme, elementele vor fi înlocuite.

Acţiunea de rechemare a maşinilor Duster în service vizează verificarea suporţilor de susţinere ai flexibilului de frână spate şi a conductei rigide de frână şi înlocuirea acestora gratuit, dacă va fi nevoie, arată reprezentanţii Automobile Dacia pentru hotnews.ro.

Aceştia au constatat că, în cazul acumulării de zăpadă pe suportul de susţinere a flexibilului de frână spate, există posibilitatea redusă a ruperii uneia dintre conductele rigide de frână, în zona de fixare pe cilindrul de frână.

În ţară au fost vândute peste 7.200 de Dacia Duster, doar anul trecut, preţul unui astfel de SUV fiind între 11.000 şi 17.600 de euro, în funcţie de dotări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax