Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Maşini Dacia şi Renault, rechemate în service de către constructor. Posibile neconformităţi la supapele motorului

Publicat

Peste 4.000 de autoturisme Dacia şi Renault produse în România şi vândute clienţilor fac obiectul unor rechemări la service, pentru verificarea unor posibile defecţiuni la motor. Operaţiunile au început în luna septembrie, iar eventualele costuri ce ţin de înlocuirea unor piese vor fi suportate de constructor.

Potrivit 0-100.hotnews.ro, este vorba despre neconformităţi la semi-conurile supapelor motorului. Maşina respectivă va trebui să rămână în service de la 20 de minute la 4 ore, în funcţie de complexitatea intervenţiei. Surse din rândul dealerilor au precizat pentru 0-100.hotnews.ro că sunt vizate peste 4.100 de modele Dacia Logan si Dacia Sandero, cu motor de 1,2 litri pe benzină şi 740 de maşini Renault cu acelaşi motor, din modelele Clio 2, Clio 3, Twingo, Twingo 2 şi Symbol.

Mai multe detalii despre recall-ul operat de Grupul Renault puteţi citi pe 0-100.hotnews.ro.

UPDATE:

Potrivit unui comunicat transmis de companie, este vorba de vehiculele dotate cu motoare de 1,2 litri, de 75 de cai putere. “Aceste motoare ar putea prezenta neconformitati ale semi-conurilor de supape. Interventia in service dureaza intre 20 de minute, daca se face doar verificarea chiulasei motor, si patru ore si jumatate in cazul in care se procedeaza la inlocuirea semi-conurilor de supape”

lio 2, Clio 3, Twingo, Twingo 2 si Symbol

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax