Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mașini de lux scoase la licitație. Cu câți bani ai putea cumpăra un Lamborghini Aventador, BMW X4 sau VW Passat

Publicat

Pe portalul dedicat valorificării bunurilor sechestrate în proceduri judiciare penale, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) scoate la licitație, printre altele, mai multe mașini de lux.

Oferta cea mai recentă include un Aston Martin V8 Vantage (avariat) fabricat în 2010, cu preț de pornire 25.000 de euro sau un Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster din 2014, cu preț de pornire 795.010 lei.

Sunt scoase la licitație și autovehicule ca BMW X4 din 2015, cu preț de pornire 14.500 euro sau Volkswagen Passat din 2015, cu preț de pornire 11.100 euro.

De la lansarea portalului de licitații (în 2020), ANABI a finalizat 58 proceduri, unele cu participare record atât din perspectiva numărului de participanți, cât și din cea a numărului de supralicitări.

Aceste licitații au avut ca obiect bunuri complexe, precum stocuri de marfă, monede virtuale, mijloace de transport feroviar, materiale de construcții, dar și bunuri individuale, în special autovehicule de lux sau obișnuite.

De la lansarea portalului, acesta a fost accesat de peste 128.010 de utilizatori unici, iar aproximativ 12% din utilizatori sunt din afara țării. De asemenea, 500 de utilizatori au licitat deja pe platforma online.

Rata de conversie în bani a bunurilor sechestrate valorificate este de peste 100% prin raportare la prețul net de evaluare și prețul efectiv încasat. Pe parcursul licitațiilor, ANABI asigură confidențialitatea tuturor participanților la licitație, iar după finalizarea unei licitații, sumele de bani obținute sunt depuse în contul unic administrat de Agenţie, unde acestea devin purtătoare de dobândă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax