Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mașini de lux și sute de televizoare – achiziții făcute la Ministerul de Interne de miniștrii din Guvernele PSD

Publicat

La MAI au fost făcute achiziții pe care actualul ministru de Interne, Marcel Vela, le consideră nejustificate, în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Acesta a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că s-au cumpărat din banii poliţiştilor un BMW seria 7, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi patru maşini Touareg noi.

”De 200.000 de euro puteam cumpăra 500 de pistoale”, a declarat Vela în conferința de presă, precizând că poliţiştii din stradă umblă cu pistoale Carpaţi.

”Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat Marcel Vela.

Acesta a mai spus că a găsit ”sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata”.

”O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a spus Vela.

Întrebat dacă va depune plângere penală pentru aceste achiziţii, Vela a spus că va vedea care este prejudiciul, se va sfătui cu juriştii şi va decide ulterior.

”Nu vreau să spun acum că fac sau nu fac”, a spus Vela.

După conferința de presă, Direcția Transporturi din Camera Deputaților a anunțat că mașina BMW a fost folosită de membrii PNL ai Biroului Permanent.

Sursa: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax