Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașini de spălat pe care te poți baza oricând (P)

Publicat

masini de spalat rufe

La întrebarea „Ce marcă de mașini de spălat îmi recomandați”, riști să descoperi o mare de brand-uri, unele despre care nici măcar nu ai auzit prea multe. Oricât de multe răspunsuri ai avea, problema este că acestea nu vor fi suficient de dezvoltate ca să poți lua o decizie în cunoștință de cauză. De aceea, te vei îndrepta către marile site-uri de e-commerce de la noi și vei lua la răsfoit digital toate sistemele de rating. Dacă ajungi pe eMAG, vei descoperi câteva mașini de spălat care ies în evidență.

Înainte de a trece la numirea acestora, ține cont că mașinile de spălat se împart în două mari categorii în funcție de amplasamentul ușii de încărcare: cu încărcare frontală sau cu încărcare verticală. Pentru că în România primele sunt cele mai populare, vom încerca să ne axăm pe acestea în ineditul nostru top. Așadar, să vedem care sunt cele mai populare modele de mașini de spălat rufe cu încărcare frontală în rândul utilizatorilor români.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314

Pe locul 1 se află o mașină de spălat rufe a probabil celui mai popular producător în rândul românilor: Whirlpool. Este vorba de o mașină de spălat din categoria A+++ de eficiență energetică, cu o capacitate de 6 kilograme și cu 1200 rotații pe minute. Pe scurt, o mașină de spălat performantă, la un preț mai mult decât decent pentru capacitățile sale, dar mai potrivită în casele cu puțini membri, cum ar fi cuplurile fără copii. Mașina de spălat rufe preferată de cei mai mulți dintre români are un consum anual energetic de 127 kW/h.

masina de spalat rufe

Mașina de spălat rufe Slim Beko WTE7502B0

Pe locul al doilea în preferințele consumatorilor români este o mașină de spălat pentru familii mai măricele, de până la 3 membri. Mașina de spălat Beko are o capacitate de 7 kilograme, 1200 RPM și face parte tot din categoria A+++ de eficiență energetică. Prețul acestei mașini de spălat este chiar mai mic decât al precedentului model din clasamentul preferințelor românilor, depășind doar cu puțin 1000 de lei. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care acest model de mașină de spălat este pe locul 2 în acest top.

Mașina de spălat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

În fine, pe poziția a treia a topului celor mai populare mașini de spălat avem un model dintr-o clasă superioară de preț. Acest model Samsung face parte tot din categoria A+++ de eficiență energetică, având o capacitate de 7 kilograme și 1400 RPM, ceea ce face din această mașină de spălat una potrivită pentru familiile cu până la 3 membri. Consumul anual energetic al acestei mașini de spălat este ceva mai mare, de 157 kW/h.

Toate cele trei recomandări de mai sus ar putea face o treabă foarte bună în casa ta. Dacă tot nu te-ai convins, documentează-te și mai mult și asigură-te că dimensiunile tuturor mașinilor de spălat se potrivesc spațiului pe care îl ai la dispoziție în baie sau în bucătăria modulară.

Tu ce mașini de spălat recomanzi prietenilor și familiei? 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax