Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașini noi pentru polițiștii din Alba: 30 de autospeciale Dacia Logan au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean

Publicat

DSCN4083 Un număr de 30 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor din judeţul Alba, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor. 

Maşinile au fost cumpărate prin programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele operative atât de la sediul inspectoratului, cât şi de la subunităţi.

Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost înzestrat cu 47 de autospeciale marca Dacia Logan.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţia din judeţul Alba va fi mai promptă în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă a cetăţenilor, transmit reprezentanţii IPJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristian

    marți, 25.08.2015 at 16:38

    Bine ca sunt mai multe, ca de rapide oricum nu sunt, orice smecheras de bani gata cu o masina mai rasarita le rade in nas. Oare cand va fi dotata si Politia Alba macar cu cateva autoturisme mai de „soi”sa le zic asa cu care sa-i puna la respect pe cei care incalca legea si bunul simt in trafic?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax