Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Maşinile Consiliului Județean Alba „ard” 6.700 litri de combustibil în fiecare lună. Cel mai mult consumă vehiculele de control trafic și bibliobuzul

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Cele 21 de mașini aflate în parcul auto al Consiliului Județean Alba consumă 6.700 de litri de combustibil lunar. Sau cel puțin atât vor consuma dacă proiectul privind cuantumul lunar de carburanți pentru autoturismele de serviciu va fi aprobat de consilieri în ședința din 17 februarie.

Din cele 21 de mașini ale Consiliului Județean Alba, cele destinate transportului de persoane, printre care se află şi mașina președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel vor putea consuma lunar 150 de litri carburant. Cel mai mare cost a fost propus pentru mașinile de control trafic, care vor beneficia de 600 de litri de combustibil fiecare. De aceeași cantitate va beneficia și bibliobuzul. Cele două mașini ale Serviciului Public de Salvamont vor avea alocaţi pentru consumul lunar 400 de litri de benzină sau motorină.

Proiectul privind consumul lunar de carburanți pentru toate autovehiculele din parcul auto al Consiliului Județean Alba va fi propus pentru aprobare în ședința din 17 februarie a CJ.

În expunerea de motive se arată că „pentru realizarea acțiunilor specifice obiectivelor propuse, se impune deplasarea unui număr mare de specialiști pe întreg teritoriul județului. Implicarea activă a consilierilor județeni în soluționarea problemelor apărute pe întreg teritoriul județului presupune deplasarea lor la fața locului. Totodată, evenimentele culturale și de promovare a tradițiilor, organizate de Consiliul Județean Alba presupune presupun prezența unui număr cât mai mare a de reprezentanți ai organizatorului în teritoriu.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. liia61

    miercuri, 13.02.2013 at 22:09

    O…. altfel de ,,CANTAREA ROMANIEI”!
    Bani aruncati pe….???!!!! pentru cei care AU si mai VOR! Fiecare comunitate sa isi promoveze, si isi conserveze,, tezaurul” re…re….ree….editat…..???!!! aceeasi…maculatura….NECITITA…..! RUSINE! Promovati tinerii plecati…AJUTATIII! prin dezvoltarea ideilor….EI SUNT ADEVARATIII MESAGERI AI COMUNITATII!
    ,,BIBLIOBUZ”………???!!!!!!!!!OK. DAR,: VOLUNTARIAT. PROMOVAREA VOLUNTARIATULUI IN PARTENERIAT CU……..cei care doresc sa citeasca…???!!!Sunt fff multe aspecte …???!!! BANI PENTRU ….???!!!,,SA TRAITI BINE!”PACAT DE IROSIREA ATATOR FONDURI! PACAT!

  2. HaHaHa

    joi, 14.02.2013 at 01:00

    Dumitrel se plimba aproape 2000 Km pe luna?… aha.. ahahahah.

  3. Jojo

    joi, 14.02.2013 at 19:22

    6700 litri la un consum de 7,5 litri/km = 89000 km/luna
    89000 / la 21 masini = 4230 km/masina
    4230 / la 20 zile lucratoare = 220 km pe zi masina
    daca merge o masina cu 50 km / ora rezulta 5 ore

    concluzie = functionarul nostru din Consiliului Județean Alba mai lucreaza 3 ore !!!
    Sa tot fii la Consiliului Județean Alba

    URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax