Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mașinile parcate ilegal în Alba Iulia vor fi ridicate din nou. Primăria cumpără o autoutilitară cu macara. Cât va costa

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără cu peste 700.000 de lei o autoutilitară pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal pe raza municipiului. Astfel, Primăria va opera în regim propriu serviciul de ridicări ale automobilele parcate ilegal pe domeniul public.

Contractul cu firma care ridica mașinile parcate ilegal în Alba Iulia a fost reziliat din data de 1 septembrie, motivul pentru care firma a cerut rezilierea fiind unul de natură economică. 

Primăria Alba Iulia a lansat marți, 2 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unei autoutilitare pentru ridicări autovehicule – macara hidraulică, în scopul ridicării, transportării și descărcării la locul de depozitare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului.

Valoarea totală este estimată la 710.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, autoutilitara va avea o sarcină utilă maximă de minim 3.500 kg, un motor diesel de 6.500 – 6.900 cmc, cutie de viteze 6+1, frână de încetinire suplimentară pe evacuare, suspensie pneumatică pentru axa spate și diferențial blocabil.

Macaraua va avea o sarcină maximă de ridicare de minim 7.300 kg și o posibilitate de rotire de minim 420 de grade.

De asemenea, macaraua va avea un sistem electronic de limitare în caz de suprasarcină cu blocarea comenzilor ce duc la creșterea momentului.

Autoutilitara va fi dotată cu un pachet dispozitiv ridicări auto în varianta hidraulică cu o sarcină de minim 3,5 tone, 4 dispozitive tip curea pentru ridicare mașini, 4 dispozitive prindere la roata mașinii, radiocomandă dotată cu comenzi liniare, cu display cu indicare a sarcinii operate în procente.

Platforma de transport va avea lungimea exterioară de 5,4 – 5,5 m și o lățime de minim 2,55 metri.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax