Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mașinile parlamentarilor de Alba: Călin Potor, deputatul cu cele mai multe autoturisme trecute în declarația de avere

Publicat

Deputatul liberal Călin Potor este cel mai dotat parlamentar la capitolul autovehicule declarate. Acesta are trecute în declarația de avere patru mașini, cele mai scumpe fiind cumpărate pe vremea când era director la Spitalul Județean Alba, iar veniturile sale erau mai mici decât cele din prezent.

Mercedes E220 din 2007, Peugeot 307 HDI din 2005, VW Polo fabricat în 2007 şi o motocicletă Aprilia Scarabeo 2001, acestea sunt vehiculele pe care Călin Potor le are declarate. Liberalul este parlamentarul din Alba cu cele mai multe mașini.

Dacă luăm în considerare declarațiile de avere ale parlamentarilor, am putea spune că cel mai slab la acest capitol stă Cornel Comșa, care nu are trecută nici o mașină, deși conduce un Mercedes care valorează în jur de 70.000 de euro și Alexandru Pereș, care de asemenea nu are pe numele său nici un autoturism și circula doar cu masina de la Senat, în schimb are pe firma soției un Audi A4.

Chiar dacă a fost văzut de toată lumea la volanul unui Mercedes ML, senatorul PNL Teodor Atanasiu are pe declarație un Opel Omega din anul 1999. Se pare că SUV-ul pe care îl conduce este înregistrat pe firma soției.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu are declarată Skoda Octavia din anul 2001, Clement Negrut (PDL), un Renault din anul 2005, iar Dan Coriolan Simedru (PNL) – un Opel anul 2001.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax