Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MASTERCHEF: Săptămâna viitoare, concurenții gătesc pentru Legiunea XIII Gemina de la Apulum, Lupii Apoulonului și Ludus Apoulensis

Publicat

masterchef, garda apulum Au gătit pentru vedete, militari, acum a venit rândul  să prepare specialități din bucătăria antică pentru soldații de la Legiunea XIII Gemina de la Apulum, Lupii Apoulonului și gladiatorii de la Ludus Apoulensis. Într-o locație cu o istorie încă vie, castrul Porolissum din județul Sălaj, concurenții de la Masterchef gătesc, marți, 2 decembrie de la ora 20.30, din bucătăria romană antică.

Dacă până acum au gătit în ploaie, frig, pentru diferite vedete, militari, săptămâna viitoare este rândul rețetarului bucătăriei antice să fie testat de concurenții de la Masterchef.

În episodul de marți, 2 decembrie, „jurații” de  de la Masterchef vor fi nimeni alții decât cei de la Legiunea XIII Gemina de la Apulum, Lupii Apoulonului și Ludus Apoulensis.

Citeşte mai multe pe Monden.Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax