Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi, în week-end: Vezi locaţiile

Publicat

Jandarmii Alba vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul Festivalului Cetăţilor Dacice de la Cetatea de Baltă şi a raliului de la Straja, din week-end.

Oamenii legi au precizat că vor acţiona pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi disciplină publică pe timpul celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Cetăţilor Dacice, de la Cetatea de Baltă. Echipajele de jandarmerie vor putea fi întâlnite pe comunicaţia dintre localităţile Hăpria şi Straja, unde se va desfăşura ediţia a VIII-a a Cupei Alba Motor Challenge 2012.

Efectivele de jandarmi vor avea misiunea de a preveni incidentele şi a proteja participanţii, vor aplica ferm legea atunci când situaţia o va impune, vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta liniştea şi ordinea publică. Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele amintite şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax