Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Măsuri de siguranță de 1 Decembrie la Alba Iulia. Ce au decis autoritățile privind manifestările organizate de Ziua Națională

Publicat

1 Decembrie la Alba Iulia: În ședința de Colegiu prefectural de luni au fost discutate principalele măsuri luate de Poliție, Jandarmi și ISU, dar și alte instituții, precum DSVSA, pentru perioada manifestărilor de 1 Decembrie la Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Alba, în 1 decembrie se preconizează că aproximativ 1000 de persoane vor participa la Marșul Unirii (programat joi dimineața).

În zona paradei militare, cordoanele de ordine publică se vor întinde pe 2 km. Defilarea militară va fi de la ora 14.00 pe Bulevardul 1 Decembrie. Participă peste 800 de militari.

Vezi PROGRAM COMPLET 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Ziua Națională în Capitala UNIRII

Măsuri luate de Poliție, Jandarmerie, ISU, DSVSA

  • IPJ Alba: 210 de polițiști și încă 40 de polițiști vor asigura fluidizarea traficului rutier.
  • Jandarmeria Alba: în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie vor fi prezenți 300 de jandarmi în stradă. 72 de jandarmi și tehnică militară vor participa la parada militară.
  • ISU Alba: în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022 vor fi în teren 50 de pompieri, 6 mijloace de intervenție și 2 ambulanțe.
  • DSVSA Alba: vor fi intensificate controalele în zona Cetate la unitățile de alimentație publică  cu scopul prevenirii și combaterii toxinfecțiilor alimentare. În data de 1 decembrie se va efectua serviciu de permanență în două ture, va fi organizat un call-center unde vor putea apela cetățenii.

Vezi și Ziua Națională la Alba Iulia: 50 de polițiști locali vor asigura măsuri de ordine, de 1 Decembrie. Cu ce vor fi echipați

Potrivit comunicatului transmis de Prefectura Alba, s-a solicitat DSP Alba, DSVSA Alba și Protecția Consumatorilor să participe cu lucrători specializați în comisii mixte de verificare a agenților economici care comercializează produse alimentare în zona Cetății.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax