Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri luate de CLSU Aiud, după scăderea incidenței: locurile de joacă, deschise; practicarea sporturilor în aer liber, permisă

Publicat

Având în vedere scăderea constantă a ratei de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–COV-2 la 1000 de locuitori din municipiul Aiud, respectiv scăderea sub rata de 3 la mia de locuitori la ultima raportare (2,90 la data de 15.12.2020), Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud întrunit marți, 15 decembrie, a luat următoarele hotărâri:

1. Este permisă practicarea sporturilor de echipă în aer liber pe raza UAT Aiud, cu aplicabilitate pentru toate terenurile sportive și cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

2. Se redeschid locurile de joacă de pe raza municipiului Aiud.

3. Parcul Municipal Aiud rămâne deschis.

Aceste măsuri vor fi reevaluate peste 14 zile sau, dacă este cazul, atunci când există o creștere a ratei de incidență timp de patru zile consecutiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax