Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri luate de Judecătoria Aiud după încetarea stării de urgență. Cum se organizează instanța

Publicat

justitie

În cadrul Judecătoriei Aiud s-au luat o serie de măsuri, menite să ajute justițiabilii și avocații, după ce starea de urgență va fi încetată. 

Mai mult,măsurile sunt luate și în  contextul în care numărul cauzelor care urmează a fi repuse pe rol, respectiv nou înregistrate, se preconizează a fi foarte mare, în perioada următoare.

Potrivit unui comunicat de presă, la nivelul Judecătoriei Aiud s-a decis ca ulterior încetării stării de urgenţă şi reluării activităţii în cauzele suspendate, să fie stabilite intervale orare pentru care părţile să fie citate la judecată.

În acest sens, pe portalul instanţei a fost postată solicitarea adresată justiţiabililor şi avocaţilor care au cauze pe rolul Judecătoriei Aiud de a comunica la dosarele de referinţă date de contact direct – e-mail sau număr de telefon (utilizând numerele de fax: 0358.408498, 0258863153 sau 0258860677 sau e-mail: judecatoria.aiud@just.ro). Demersul are scopul de a facilita stabilirea orelor de strigare a cauzelor şi de evitare, pe cât posibil, a aglomerărilor de persoane (justiţiabili şi avocaţi) în zona instanţei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax