Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

McDonald’s face angajări la Alba Iulia pentru primul restaurant din oraș. Ce salarii și beneficii promite compania

Publicat

mc

Nu sunt puțini albaiulienii care așteaptă, de câțiva ani, un restaurant McDonald’s  în oraș.

Deschiderea unui asemenea fast-food la Alba Iulia, pare acum mai aproape de realitate, în condițiile în care compania caută angajați prin intermediul anunțurilor de recrutare. Salariile brute promise și beneficiile ajung la 4.500 de lei lunar, potrivit anunțului de recrutare.

anunt angajare mc

McDonald’s caută 8 persoane în programul de Manager Trainee, potrivit unui anunț postat, în urmă cu câteva zile, pe site-urile de specialitate în domeniul angajărilor. Este vorba despre un program de învățare a valorilor companiei. Aplicanții trebuie să știe limba engleză, dar beneficiile pot fi semnificative, până la 4.500 de lei lunar, brut, cu beneficii incluse.

Deocamdată nu s-a anunțat în ce loc va fi deschis, fiind luate în calcul mai multe variante. De altfel, găsirea unui loc potrivit presupune ca acesta să aibă parcare, dar și să fie într-un vad comercial, ceea ce restrânge mult căutările în Alba Iulia.

Lanţul de restaurante McDonald’s România a trecut în urmă cu doi ani printr-o schimbare de acţionariat, grupul american cedând operaţiunile locale în sistem de franciză. În urma tranzacţiei evaluate la 65 milioane de dolari, noii acţionari ai McDonald’s România sunt grupul maltez Premier Capital (90%) și Daniel Boaje (10%), acesta fiind şi directorul general al companiei.

La nivel național, brandul are aproximativ 4.500 de angajați.

În mod ciudat, albaiulienii sunt nerăbdători să mănânce la un restaurant McDonald’s în orașul lor, în timp ce în orașe mai mari, unde aceste lanțuri există de mulți ani, părinții sunt îngrijorați cu privire la faptul că copiii lor consumă meniuri de acest fel, iar restaurantele de tip fast-food sunt ocolite de persoanele care sunt atente la ce mănâncă.

Până acum, McDonald’s nu a deschis un restaurant în Alba Iulia, considerând orașul prea mic și investiția prea mare. Între timp, de la preluarea de către Premier Capital, criteriile de dezvoltare s-au modificat ușor.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax