Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

McDonald’s face angajări la Alba Iulia pentru primul restaurant din oraș. Ce salarii și beneficii promite compania


Publicat

mc

Nu sunt puțini albaiulienii care așteaptă, de câțiva ani, un restaurant McDonald’s  în oraș.

Deschiderea unui asemenea fast-food la Alba Iulia, pare acum mai aproape de realitate, în condițiile în care compania caută angajați prin intermediul anunțurilor de recrutare. Salariile brute promise și beneficiile ajung la 4.500 de lei lunar, potrivit anunțului de recrutare.

anunt angajare mc

McDonald’s caută 8 persoane în programul de Manager Trainee, potrivit unui anunț postat, în urmă cu câteva zile, pe site-urile de specialitate în domeniul angajărilor. Este vorba despre un program de învățare a valorilor companiei. Aplicanții trebuie să știe limba engleză, dar beneficiile pot fi semnificative, până la 4.500 de lei lunar, brut, cu beneficii incluse.

Deocamdată nu s-a anunțat în ce loc va fi deschis, fiind luate în calcul mai multe variante. De altfel, găsirea unui loc potrivit presupune ca acesta să aibă parcare, dar și să fie într-un vad comercial, ceea ce restrânge mult căutările în Alba Iulia.

Lanţul de restaurante McDonald’s România a trecut în urmă cu doi ani printr-o schimbare de acţionariat, grupul american cedând operaţiunile locale în sistem de franciză. În urma tranzacţiei evaluate la 65 milioane de dolari, noii acţionari ai McDonald’s România sunt grupul maltez Premier Capital (90%) și Daniel Boaje (10%), acesta fiind şi directorul general al companiei.

La nivel național, brandul are aproximativ 4.500 de angajați.

În mod ciudat, albaiulienii sunt nerăbdători să mănânce la un restaurant McDonald’s în orașul lor, în timp ce în orașe mai mari, unde aceste lanțuri există de mulți ani, părinții sunt îngrijorați cu privire la faptul că copiii lor consumă meniuri de acest fel, iar restaurantele de tip fast-food sunt ocolite de persoanele care sunt atente la ce mănâncă.

Până acum, McDonald’s nu a deschis un restaurant în Alba Iulia, considerând orașul prea mic și investiția prea mare. Între timp, de la preluarea de către Premier Capital, criteriile de dezvoltare s-au modificat ușor.

 

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Gheorghe Rotar: Echipa mea pentru Consiliul Local Blaj! Mergeți cu Rotar și Blajul va fi bine!

Publicat

Blajul și echipa formată din Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului, și lista de consilieri ai Partidului Național Liberal (PNL) în Consiliul Local Blaj pot rămâne un model de bune practici în administrația publică locală pentru că împreună am arătat că formăm o comunitate în care se pot realiza mari proiecte de dezvoltare! Vă prezint echipa de consilieri locali pe care o propun pentru Blaj, oameni cu abilități dovedite în administrație, oameni pregătiți profesional și cu atitudine morală demnă de Blaj! Sunt convins că parteneriatul: Blăjeni – Primar – Consiliul Local Blaj va funcționa la turație maximă și în mandatul 2020 -2024!

1. ROTAR GHEORGHE VALENTIN – Economist, Primar – Primăria Municipiului Blaj

2. MUREȘAN LIVIA – Profesor, Viceprimar – Primăria Municipiului Blaj

3. BALU NICOLAE DAN – Profesor educație fizică și sport – Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj

4. NEMEȚI MIHAI – Medic specialist chirurgie cardiovasculară – Spitalul Municipal Blaj

5. PRIPON HOREA IOSIF – Medic primar obstetrică-ginecologie, Șef Secție Obstetrică – Ginecologie Spitalul Municipal Blaj

6. STOICA TUDOR CĂTĂLIN – Inginer, Inginer producție – SC Bosch Automotive SRL Blaj

7. NICUȘAN CLAUDIU ȘTEFAN – Teolog, Administrator – SC Mitromedia SRL Blaj, Șef Birou Dezvoltare Strategică – Curia Arhiepiscopiei Majore

8. MOLDOVEANU PUIU VASILE – Inginer – Departament Proiectare IAMU SA Blaj

9. POPA MARIA LILIANA – Profesor învățământ primar – Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj

10. FRĂȚILĂ IOAN BOGDAN – Cântăreț bisericesc – Biserica Ortodoxă Tiur

11. HANDREA ALEXANDRU – Lucrător gestionar – Întreprindere Individuală Mănărade

12. ZEDLER MIHAI – Economist în Management, Consilier economist Departament Achiziții Indirecte – SC Bosch Automotive SRL Blaj

13. SIDERAȘ ALEXANDRU – Jurist, Pensionar

14. DAMIAN AUGUSTIN AUROL – Profesor educație fizică și sport, Director – Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj

15. IUGA MARCEL – Impiegat mișcare, Expert securitate și sănătate în muncă – SC AKTOR STA

16. ROTARU EUGEN MIRCEA – Profesor legislație/instructor – SC Rotaria Impex SRL Blaj

17. MARCU ANA – Profesor limba și literatura română, Director adjunct – Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj

18. FRĂȚILĂ LILIANA EUFIMIA – Inginer, Impiegat mișcare Stația CFR Copșa Mică

19. BAN GHEORGHE – Contabil, Pensionar

20. BOGDAN VASILE – Inginer – SC Prenis SRL Blaj

21. CLEJA IOAN – Medic veterinar – SC Blackie Vet SRL Blaj

22. SINEA SILVIU SIMION – Jurist, Pensionar

23. TOMOTAȘ VALERIA CRISTINA – Profesor științe socio-umane – Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj

24. TODEASĂ VIRGIL – Profesor educație fizică și sport, Pensionar

Aveți încredere că noi împreună, Blăjeni, Gheorghe Valentin Rotar și Consiliul Local Blaj, formăm echipa câștigătoare și vă îndemn ca la alegerile locale, pe 27 septembrie 2020: să mergeți cu Rotar și… Blajul va fi bine!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat USR – PLUS: ”Am sesizat autoritățile privind folosirea ilegală a banilor publici în campania lui Voicu Paul”

Publicat

”USR – PLUS: Am sesizat autoritățile privind folosirea ILEGALĂ a banilor publici în campania lui Voicu Paul. Consilierii cu moralitate pot să îl REVOCE din funcție

Echipa USR-PLUS continuă demersul civic și legal privind panourile electorale ILEGALE, finanțate din bani publici de viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul și de PNL, depunând TREI PLÂNGERI la autoritățile cu atribuții în cercetarea unor asemenea cazuri.

Recomandăm tuturor albaiulienilor care au informații de alte posibile încălcări ale legii să ia atitudine și să sesizeze orice astfel de fapte pentru a opri ilegalitățile și risipa banului public.

Petițiile întocmite de colegii din USR-PLUS, însoțite de deciziile Biroului Electoral Alba Iulia și Biroului Electoral Județean Alba, care au constat faptul că Voicu Paul și PNL au folosit ILEGAL bani publici din care au realizat panouri de promovare electorală, au fost înaintate Inspectoratului Județean de Poliție Alba, Autorității Electorale Permanente și Curții de Conturi. Așteptăm ca IPJ să stabilească natura faptei și să înainteze mai departe dosarul la Parchet, Autoritatea Electorală Permanentă să certifice încălcarea gravă a legislației electorale și să dispună măsuri, iar Curtea de Conturi să deruleze un control și să stabilească prejudiciul cauzat de fapta domnului Voicu Paul.

NU NE OPRIM aici și, după răspunsurile pe care le așteptăm de la aceste instituții, vom continua demersul nostru de sesizare și a autorităților cu competență în domeniul cercetării faptelor de corupție. NU ÎI LĂSĂM SĂ SCAPE PÂNĂ NU RESTITUIE ULTIMUL BĂNUȚ ALBAIULIENILOR, astfel încât respectăm toți pașii legali pentru ca să nu poată invoca vicii de procedură.

CEREM PUBLIC consilierilor locali din Alba Iulia, care mai au moralitate, respect față de albaiulieni și față de litera legii, să înceapă de urgență procedura de REVOCARE DIN FUNCȚIE a viceprimarului cu atribuții de primar, Voicu Paul, deoarece orice zi în care domnia sa rămâne în funcție ar putea însemna alte situații în care bugetul și imaginea instituției sunt prejudiciate grav. De asemenea, conform legii, o persoană dovedită că a comis fapte considerate ilegale trebui suspendată sau revocată din funcția publică pentru a nu se folosi de prerogativele sale pentru a-și acoperi urmele.

Știm că Voicu Paul mai are foarte puține zile pentru a se lăfăi în scaunul de primar, însă procedura de revocare din funcție nu este o acțiune politică, ci un demers firesc și legal pentru orice oraș european. Un demnitar public nu are dreptul să mai rămână nici măcar o clipă în funcție dacă a fost prins cu mâna vârâtă până la cot în bugetul cu bani publici. Din punctul nostru de vedere revocarea domnului Voicu Paul ar fi picătura care ar începe să readucă încrederea albaiulienilor în Primăria Alba Iulia.

Solicităm astfel consilierilor locali din toate partidele (PNL, PSD, ANA, ALDE, PMP) să înceapă demersurile pentru întrunirea în regim de urgență a Consiliului Local Alba Iulia și să demonstreze că își respectă jurământul de a fi în slujba orașului și în slujba albaiulienilor. Avem convingerea că în CL Alba Iulia mai există consilieri cu moralitate și coloană vertebrală astfel încât, așa cum prevede Codul Administrativ, două treimi dintre aceștia să convoace ședința consiliului și să îl revoce din funcție pe domnul Voicu Paul.

După LUNEA ALBĂ în care albaiulienii au început să își recâștige orașul, a venit JOIA NEAGRĂ pentru PNL și Voicu Paul, ziua în care încep să plătească pentru faptele lor și pentru că au confiscat Alba Iulia. A venit timpul ca băieții deștepți cu rădăcini adânci în vechiul FSN, care au amanetat orașul de peste 30 de ani și se înfruptă fără jenă din bugetul public, să PLĂTEASCĂ în fața albaiulienilor și în fața legii.

În cazul în care i-a mai rămas un strop de respect și bun simț, îi cerem domnului Voicu Paul să spună public câți bani „a împrumutat” pentru campania electorală din buzunarul albaiulienilor și să înceapă să îi dea înapoi.

EI (băieții deștepți) CU PAUL, NOI CU VOI (albaiulienii)!

Biroul de presă al USR-PLUS Alba Iulia”

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeană Alba, parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”,

Cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Protecția Copilului și IPJ Bistrița s-au autosesizat în cazul primarului din Sângeorz, care și-a umilit și filmat fiica

Publicat

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii a solicitat Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud sesizarea organelor de cercetare penală în cazul primarului din localitatea Sângeorz-Băi care și-a umilit fetița, ținând-o dezbrăcată cu fața la perete și cu mâinile ridicate, forțând-o să ceară scuze, iar PNL se delimitează de el.

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud și Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au anunțat că s-au autosesizat în acest caz, încă de ieri.

În filmarea făcut publică de Știri de Bistrița se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl: „Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

„Urmare a apariției în mass media a unor imagini, care aduc atingere integrității fizice și psihice a unui minor din Sângeorz-Băi, facem următoarele precizări:

  1. ANDPDCA a solicitat DGASPC Bistrița Năsăud sesizarea organelor de cercetare penală în vederea verificării existenței elementelor constitutive ale unei infracțiuni.
  2. ANDPDCA a solicitat verificarea situației minorei în familie și a nevoilor de sprijin și asistență”, se arată într-un comunicat al autorității.

„În egală măsură, facem apel către mass media cu privire la faptul că imaginile degradante și umilitoare la adresa minorei sunt de natură să pună în pericol dreptul la imagine, accentuând componenta traumatică a acestui eveniment și stigmatizarea copilului. Pe cale de consecință nu încurajăm promovarea și distribuirea acestor imagini”, adaugă sursa citată.

ANDPDCA precizează că va monitoriza îndeaproape evoluția situației în acest caz și colaborează direct cu DGASPC Bistrița Năsăud pentru apărarea drepturilor copilului.

Traian Ogâgău este primarul PNL al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie. Un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat miercuri publicității.

Precizările primarului, căruia comportamentul său i se pare normal:

”COMUNICAT DE PRESĂ – PNL

Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică.”

Sursă video: Știri de Bistrița, Facebook – primar Sângeorz

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

1.679 cazuri COVID-19 confirmate în România, în ultimele 24 de ore, după 24.125 testări. Numărul infectărilor noi rămâne ridicat

Publicat

Numărul cazurilor de COVID-19, confirmate în România a ajuns la 108.690, potrivit datelor transmise joi, 17 septembrie, de Grupul de Comunicare Strategică.

Sunt 1.679 infectări noi, depistate în ultimele 24 de ore, după 24.125 testări.

Vezi și ALBA: 23 cazuri confirmate în județ, în ultimele 24 de ore. LISTA localităților din care provin persoanele infectate

Sunt 478 de cazuri reconfirmate pozitiv, 27 decese și 460 pacienți la ATI.

Până miercuri, erau raportate 107.011 cazuri (1.713 noi), 4.285 decese (49 decese noi), 2.136.544 de teste prelucrate (25.991 în ultimele 24 de ore, 16.542 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.449 la cerere).

Situația cazurilor noi vs. numărul de testări din ultimele zile:

17 septembrie – 1.679 cazuri noi, duăă 24.125 testări (2.160.669 de teste în total; 24.025 efectuate în ultimele 24 de ore, 15.292 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.733 la cerere; raportate și rezultatele a 100 teste prelucrate anterior)

16 septembrie – 1.713 cazuri noi după 26.520 teste (2.136.544 de teste în total; 25.991 în ultimele 24 de ore, 16.542 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.449 la cerere; raportate și rezultatele a 529 teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore) – record absolut

15 septembrie – 1.111 cazuri noi după 21.049 teste (2.110.024 în total; 21.049 în ultimele 24 de ore, 12.767 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.327 la cerere)

14 septembrie – 692 cazuri noi, după 7.331 teste (2.088.975 de teste în total; 7331 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 4.854 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.477 la cerere)

13 septembrie – 1.109 cazuri noi după 14.784 testări (2.081.644 de teste în total; 14.784 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 8.978 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 5.806 la cerere)

11 septembrie – 1.391 cazuri noi, după 26.149 testări (2.041.921 de teste în total; 26.149 în ultimele 24 de ore, 14.415 în baza definiției de caz și a protocolului medical, 11.734 la cerere)

7 septembrie – 883 cazuri noi, după 7.247 testări (1.945.738 de teste în total; 7.247 efectuate în ultimele 24 de ore, 4.613 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.634 la cerere)

3 septembrie – 1.365 cazuri noi după 23.975 testări (1.876.063 de teste în total; 23.973 efectuate în ultimele 24 de ore, 14.760 în baza definiției de caz și a protocolului medical, 9.213 la cerere; raportate și rezultatele a 2 teste prelucrate anterior)

27 august – 1.504 cazuri după 25.052 testări (1.730.420 teste în total; 25.052 în ultimele 24 de ore, din care 14.151 în baza definiției de caz și a protocolului medical, 10.901 la cerere) – record

Situația îmbolnăvirilor pe județe – 17 septembrie – sursă INSP:

Județ / Număr de cazuri confirmate (total) / Număr de cazuri noi (în actualizare):

Mun. București – 14316 – 244

Suceava – 6033 – 60

Argeș – 5337 – 35

Brașov – 5312 – 60

Prahova – 5160 – 59

Iași – 4037 – 110

Galați – 3719 – 29

Bacău – 3681 – 63

Dâmbovița – 3581 – 25

Timiș – 3275 – 57

Bihor – 3132 – 35

Ilfov – 2800 – 55

Neamț – 2719 – 36

Cluj – 2697 – 82

Buzău – 2593 – 9

Vrancea – 2557 – 7

Vaslui – 2432 – 42

Arad – 2304 – 41

Dolj – 2293 – 35

Constanța – 2213 – 41

Brăila – 2122 – 25

Hunedoara – 2030 – 50

Sibiu – 1864 – 30

Vâlcea – 1783 – 83

Gorj – 1777 – 15

Maramureș – 1668 – 28

Olt – 1652 – 49

Mureș – 1621 – 12

Botoșani – 1483 – 11

Alba – 1439 – 24 (1.446 cazuri, potrivit DSP Alba; 23 cazuri noi)

Bistrița – Năsăud – 1358 – 16

Mehedinți – 1291 – 15

Ialomița – 1110 – 21

Caraș – Severin – 1051 – 26

Covasna – 1017 – 28

Giurgiu – 939 – 19

Teleorman – 888 – 28

Harghita – 856 – 13

Tulcea – 707 – 12

Călărași – 692 – 9

Sălaj – 540 – 11

Satu Mare – 496 – 29

Grupul de Comunicare Strategică:

”Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 108.690 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.679 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 478 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Județ / cazuri reconfirmate pozitiv

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate