Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

McDonald`s s-ar putea deschide de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Restaurantul va avea un design modern și inovator

Publicat

Noul McDonald`s de la Alba Iulia s-ar putea deschide la 1 Decembrie, potrivit unor surse Alba24. Deși timpul este foarte scurt, există posibilitatea ca acesta să poată fi deschis până de Ziua Națională, sau cel târziu până la sfârșitul lunii decembrie, în funcție de condițiile meteo. 

Contactați de către Alba24, reprezentanții McDonald`s nu au vrut să dezvăluie o dată exactă a restaurantului de la Alba Iulia, dar au ținut să precizeze că acesta este proiectat pe baza unor standarde globale McDonald`s, cu un design modern și inovator.

McD a anunțat că face angajări încă de la începutul acestui an. Restaurantul de tip fast-food va fi amenajat în parcarea supermarket-ului Kaufland din Alba Iulia și va avea un design inovator. Va dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. De asemenea, clienții acestuia vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru.

Construcția va avea dimensiunile de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălțime pe un singur nivel. Accesul se va face din strada Calea Moților și din strada Bayonne. Se vor amenaja 6 locuri de parcare pentru clienții McDonald`s.

În prezent proiectul se află în stadiul de autorizare a construcției. Pentru autorizația de construire trebuie să prezinte avize și acorduri: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, sănătatea populației, etc.

În următoarea ședință de Consiliu Local ar urma să fie supus spre aprobarea consilierilor PUD-ul pentru construirea restaurantului. 


Un restaurant asemnănător a fost realizat într-un timp foarte scurt și la Focșani. Construirea rapidă a McD de la Alba Iulia este ajutată de faptul că structura restaurantului va fi una modulară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    joi, 10.10.2019 at 22:06

    Păi o să-l ia vântul. Văd că despre construirea unui giratoriu nu se mai spune nimic. Foarte rău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax