Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

McDonald`s s-ar putea deschide de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Restaurantul va avea un design modern și inovator

Publicat


Noul McDonald`s de la Alba Iulia s-ar putea deschide la 1 Decembrie, potrivit unor surse Alba24. Deși timpul este foarte scurt, există posibilitatea ca acesta să poată fi deschis până de Ziua Națională, sau cel târziu până la sfârșitul lunii decembrie, în funcție de condițiile meteo. 

Contactați de către Alba24, reprezentanții McDonald`s nu au vrut să dezvăluie o dată exactă a restaurantului de la Alba Iulia, dar au ținut să precizeze că acesta este proiectat pe baza unor standarde globale McDonald`s, cu un design modern și inovator.

McD a anunțat că face angajări încă de la începutul acestui an. Restaurantul de tip fast-food va fi amenajat în parcarea supermarket-ului Kaufland din Alba Iulia și va avea un design inovator. Va dispune de un spațiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare și spații verzi. De asemenea, clienții acestuia vor putea comanda chiar din mașină, trecând prin drive-thru.

Construcția va avea dimensiunile de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălțime pe un singur nivel. Accesul se va face din strada Calea Moților și din strada Bayonne. Se vor amenaja 6 locuri de parcare pentru clienții McDonald`s.

În prezent proiectul se află în stadiul de autorizare a construcției. Pentru autorizația de construire trebuie să prezinte avize și acorduri: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, sănătatea populației, etc.

În următoarea ședință de Consiliu Local ar urma să fie supus spre aprobarea consilierilor PUD-ul pentru construirea restaurantului. 


Un restaurant asemnănător a fost realizat într-un timp foarte scurt și la Focșani. Construirea rapidă a McD de la Alba Iulia este ajutată de faptul că structura restaurantului va fi una modulară.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    joi, 10.10.2019 la 22:06

    Păi o să-l ia vântul. Văd că despre construirea unui giratoriu nu se mai spune nimic. Foarte rău.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate