Connect with us
Publicitate

SPORT

Meci aprig, sâmbătă, pe ”Cetate”: Unirea Alba Iulia și FC Bihor se luptă pentru puncte

Publicat

Aflată pe ultimul loc în clasament, Unirea  Alba Iulia primește, sâmbătă, pe propriul teren, vizita grupării FC Bihor Oradea, formație aflată pe locul secund în Liga a II-a, Seria a II-a.

Chiar dacă planurile „alb-negrilor” privesc evitarea eșalonului terț, trupa pregătită de Gabriel Rotaru ar  juca un rol important sâmbătă, în ceea ce privește lupta din vârful clasamentului. O victorie a  grupării albaiuliene ar însemna scoaterea echipei FC Bihor de pe locurile promovabile, cel puțin pentru o etapă.

De partea cealaltă, trupa lui Rotaru are nevoie de o victorie pentru a se menține în lupta pentru evitarea retrogradării și pentru a nu oferi posibilitatea contracandidatelor să se desprindă în clasament.

Brigada de sâmbătă va fi condusă la centru de Eduard Constantinescu din Craiova, ajutat la cele două marigni de Vlad Bârleanu și Andrei Simonis, ambii din București. Cel mai probabil, Gabriel Rotaru va utiliza următoarea formulă: Pascal – Bâlu, Camara, Ivan, Oprea (Potopea) – Spătaru, Plenicianu, Filip, Boboc – Stanciu – Câmpeanu.

Eduardo și N’Guekam au părăsit FC Unirea Alba Iulia

Privit ca unul dintre cele mai bune transferuri, brazilianul Eduardo a părăsit Unirea Alba Iulia și s-a întors în țara lui natală, unde își va căuta o altă echipă. Nici camerunezul N’Guekam nu a confirmat și nu a fost păstrat în lot de Gabi Rotaru, întrucât atacantul de culoare nu a confirmat. ”Eduardo s-a accidentat și am reziliat contractul, avea ceva oferte din Brazilia. Atacantul camerunez nu ne-a convins să-l păstrăm, a venit în probe și nu a fost reținut. De Eduardo îmi pare rău, pentru că era jucător bun”, a declarat Eutin Bojin, managerul sportiv al Unirii Alba Iulia.

Fotbalistul brazilian a fost dezamăgit de situația de la Alba Iulia, aceasta contribuind la dorința fotbalistului de a părăsi clubul albaiulian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax