Connect with us
Publicitate

SPORT

Meci de revanșă pentru Unirea Alba Iulia

Publicat

Uniriștii sunt obligați să treacă de Voința Sibiu și asta în pofida tururor impedimentelor ce se ivesc la clubul albaiulian. La nivelul lotului, gruparea pregătită de Marius Baciu suferă serios pe plan ofensiv. În cele cinci etape desfășurate până acum, Unirea a marcat doar de două ori. O altă problemă cu care se confruntă clubul din Cetatea Marii Uniri este legată de ratele contractuale ale fotbaliștilor: aceștia nu și-au încasat încă salariile ce trebuiau achitate pe 15 septembrie. Chiar și cu aceste probleme, Unirea trebuie să-și ia revanșa după înfrângerea din Cupa României suferită în fața sibienilor.

Din tabăra Unirii fac parte acum tehnicienii Marius Baciu și Flavius Boroncoi (cei doi au reușit să promoveze Voința Sibiu în eșalonul secund), dar și atacantul Istvan Szabo (a fost golgeter-ul echipei sibiene). De partea cealaltă, se află cuplul de antrenori Alexandru Pelici și Darius Miclea, precum și fotbalistul Daniel Tătar (fost Unirea Alba Iulia).  „Jucătorii mei sunt dornici de victorie şi au o motivaţie specială. Sibiul ne-a eliminat din Cupă. Voinţa s-a întărit în intersezon cu jucători experimentaţi, alcătuiesc un grup unit, capabil să pună probleme oricărei echipe”, a declarat antrenorul Unirii, Marius Baciu.

Darius Miclea: ”La Unirea au fost cele mai frumoase momente din cariera mea de jucător”

La oaspeți se află și fostul unirist Darius Miclea. Acesta își amintește cu nostalgie de vremurile trăite la Alba Iulia şi caracterizează perioada de la Alba Iulia ca fiind cea mai fastă din cariera lui de jucător. ”Au fost vremuri dintre cele mai bune, chiar cea mai bună perioadă a mea ca jucător. Au fost cele mai mari momente pentru tot județul, ținând cont că am facut senzație. Sâmbătă, trebuie să ne vedem fiecare club interesul și fiecare va vrea să câștige”, a declarat Darius Miclea, antrenor secund, Voința Sibiu.

Echipa probabilă: Rotaru – Pistol, Poverlovici, Soporan, Al. Giurgiu – Fl. Sabou, Dâlbea/cpt, Selagea, C. Cristea – I.Szabo, S. Mureşan

Partida  se va desfășura sâmbătă, de la ora 11:00 și va avea loc pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia. Prețul biletelor este de 10 lei, intrare generală.  Disputa va fi arbitrată de Mugurel Vădan la centru, iar arbitrii asistenți vor fi  Ionuț Babadac și Lorant Szanto.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax