Connect with us
Publicitate

AIUD

Meci de revanșă pentru luptătorul de kickbox din Aiud, Benjamin Adegbuyi. Va lupta împotriva marocanului Jamal Ben Saddik

Publicat

Așteptarea a luat sfărșit pentru greul din Glory, luptătorul de kickbox, cu origini din Aiud, Benjamin Adegbuyi. După aproape patru ani, Mr. Gentleman, va avea ocazia să lupte în mult așteptata revanșă împotriva marocanului, Jamal Ben Saddik.

Meciul de revanșă va avea loc în cadrul galei Glory 81, gală care se va desfășura pe 20 august, la Düsseldorf. Adegbuyi vine după două lupte foarte puternice și de asemenea foarte puternic mediatizate.

O victorie în fața marocanului Badr Hari, o victorie prin KO, în ultimele 50 de secunde ale ultimei reprize și o înfrângere în fața unui nou luptător în circuitul Glory, croatul cu 9 ani mai tânăr, Antonio Plazibat.

În colțul opus, marocanul Saddik, vine după o înfrângere, în fața campionului, Rico Verhoeven, meci susținut în octombrie 2021.

Lupta dintre cei Adegbuyi și Saddik trebuia să aibă loc, în 23 octombrie 2021, dar atunci adversarii au fost schimbați, Adegbuyi a luptat cu Plazibat, iar Saddik cu Verhoven.

Meciul dintre cei doi este și main-event-ul galei Glory 81.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax