Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meci decisiv pentru sportivele de la Volei Alba Blaj în grupele Ligii Campionilor. De ce scor au nevoie pentru a merge mai departe

Publicat

Sportivele de la Volei Alba Blaj întâlnesc miercuri, 1 februarie 2023, pe jucătoarele campioanei Franței, Volero Le Cannet, în penultima etapă a grupei B din Liga Campionilor.

Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Mureș și va începe la ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2.

Meciul este unul decisiv pentru locul secund din grupa B. Reprezentații clubului sportiv transmit pe site-ul echipei că este neapărat nevoie de o victorie de 3 puncte, 3-0 sau 3-1, pentru a spera la ocuparea locului doi, calificant în faza următoare a competiției. În tur, la Le Cannet, campioana Franței s-a impus cu 3-2.

Antrenorul echipei, Stevan Ljubičić, a precizat că este un meci foarte important pentru noi, pe care l-am pregătit cu mare atenție. Suntem foarte motivați, sunt convins că vom juca la cel mai bun nivel posibil și că vom obține rezultatul dorit. Nu avem probleme de lot și așteptăm cu încredere meciul. Îi așteptăm la sală, alături de noi, în număr mare, pe suporterii noștri minunați, sunt convins că vor crea din nou o atmosferă superbă, care ne va ajuta să obținem victoria”.

În clasamentul grupei B conduce Vero Volley Milano (10 puncte), urmată de Volero Le Cannet (8 puncte), Volei Alba Blaj (4 puncte) și Prometey Dnipro (2 puncte).

Meciul din luna decembrie a reprezentat prima victorie a campioanei Franței în disputele cu Volei Alba Blaj, precedentele patru fiind adjudecate de campioana României, au mai precizat reprezentanții echipei.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 01.02.2023 at 11:53

    După achiziţiile făcute acum ceva vreme n-ar trebui să avem probleme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax