Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meci dificil pentru Unirea. Gherman, despre jocul cu ALRO Slatina: ”Întâlnim o echipă incomodă”

Publicat

Unirea Alba Iulia va avea parte, sâmbătă, de la ora 11.00, de un meci cu adevărat dificil. Lipsită de aportul lui Nicușor Stanciu, principalul jucător ofensiv, trupa lui Stelian Gherman speră să se impună în fața ALRO Slatina, pentru a nu trece pe minus în „ierarhia adevărului” și pentru a nu-și complica situația din clasament.

Antrenorul ”alb-negrilor”, Stelian Gherman este conștient de faptul că ALRO Slatina nu este o echipă slabă, asta chiar dacă în primele două runde a acumulat două înfrângeri. ”Am urmărit meciurile lor, sunt o echipă incomodă, cu mulți jucători care au evoluat în Liga I. ALRO e o echipă care vrea promovarea, dar noi sperăm să învingem și să ne adjudecăm cele trei puncte. Noi am făcut câteva transferuri, dar depinde de pregătirea lor fizică dacă îi voi folosi sâmbătă sau nu”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

George Petcuț: ”Ne așteaptă un meci dificil”

Nu doar antrenorul Gherman este optimist înaintea jocului de sâmbătă, ci și jucătorii speră să facă o figură frumoasă. „În primul rând, mă bucur că am ajuns la Unirea Alba Iulia, vreau să ajut echipa, să terminăm cât mai sus în clasament. Sâmbătă ne așteaptă un meci dificil, în fața unei echipe care nu a cunoscut gustul victoriei. Sper să câștigăm și cred că putem face asta”, a declarat George Petcuț, mijlocaș FC Unirea Alba Iulia.

Cel mai probabil, Stelian Gherman va miza sâmbătă pe următorul 11: Pascal – Bâlu, Camara, Bumbac, Giurgiu – Oară, Ciofu, Plenicianu, Costea – Petcuț, S. Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dan

    joi, 01.09.2011 at 14:31

    ce formula e asta?4-2-2-2?

    • Catalin Craciun

      joi, 01.09.2011 at 16:55

      De fapt e 4-4-2, care poate arata si a 4-1-3-2, cu Ciofu mijlocas defensiv, e echipa probabila… nu e cea a antrenorului…. dar oricum daca nu a fost un comentariu rautacios e o problema bine ridicata….

      Echipa ar mai putea arata si 4-1-3-1-1, cu Petcut vârf mai retras si probabil cu rolul de a pune-n valoare viteza lui Muresan

  2. Dan

    joi, 01.09.2011 at 17:08

    Nu am vrut sa fiu rau.Intrebam doar.Tactica asta cu un singur atacant nu o sa tina,mai ales ca nu joaca stanciu.Sper sa batem,desi slatina nu cred ca e asa slaba ca valcea.Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax