Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meci pentru calificare în finala Diviziei A1 volei feminin. Volei Alba Blaj joacă în deplasare la București în compania Rapidului

Publicat

Volei Alba Blaj are de îndeplinit o formalitate în returul semifinalei play-off-ului Diviziei A1. Fetele lui Ljubicic pornesc ca favorite în disputa împotriva celor de la Rapid București.

După finala pierdută în CEVCupW, sportivele din „Mica Romă” se întorc pe pământ românesc pentru a disputa manșa retur a semifinalei Diviziei A1, miercuri 19 aprilie, la București.

După victoria categorică din turul confruntării (3-0), Dimitrova și compania se deplasează la București din postura de favorite la calificarea în finala campionatului.

Meciul va fi transmis pe TVR 3 începând cu ora 15:00.

La Blaj se conturează câștigarea unui nou titlu de Campioană a României, echipa arătându-și meci de meci superioritatea în teren față de toate adversarele întâlnite în competiția internă.

Cealaltă semifinală se dispută între CSM Târgoviște și CSM Lugoj, primul meci fiind adjudecat, la limită, de către gruparea bănățeană, cu scorul de 2-3.

Ljubicic rămâne la Blaj

Recent, conducerea echipei a anunțat prelungirea contractului antrenorului Stevan Ljubicic pentru încă două sezoane, astfel sârbul va rămâne la cârma echipei până la finalul stagiunii 2024/25.

Alături de acesta, CSM Volei Alba Blaj a obținut în sezonul trecut o triplă istorică, impunându-se în Campionat, Cupă și Supercupă.

Absențe de marcă în formula Blajului

În meciul retur al finalei Cupei CEV la volei feminin, CSM Volei Alba Blaj nu a putut conta pe două sportive importante din lotul echipei. Rusoaica cu origini basarabene, Victoriia Russu și tânăra americană Kaitlyn Hord au fost indisponibile pentru meciul european, iar prezența lor în meciul de astăzi este una improbabilă, întrucât calificarea este aproape asigurată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax