Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meci puternic pentru luptătorul de kickbox din Alba, Elias Tofan. Pe cine va înfrunta în ringul Colosseum Tournament

Publicat

Elias Tofan, luptătorul la grei din Sebeș, revine în ringul kickbox, la o lună de la prima sa victorie la profesioniști. Acesta va urca în ringul Colosseum Tournament unde îl va înfrunta pe Andrei Șugar. 

Din câte se pare prima victorie la profesioniști a sportivului din Alba Iulia a atras atenția celor de la Colosseum Tournament, care i-au propus un meci puternic la categoria +95 de kilograme tânărului din Sebeș.

Elias va lupta acasă la Șugar, la Baia Mare, unde va avea loc Colloseum Tournament 40, în data de 20 octombrie 2023. Luptătorul din Baia Mare nu este străin de ringul Colosseum, în 2016 l-a învins pe Nicolae Negumereanu, luptătorul din Brașov care acum activează în UFC.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Victorie pentru luptătorul de kickbox din Alba, Elias Tofan, în primul meci la profesioniști, în gala Supreme Fight Night

Tofan vine după o victorie în fața unui sportiv tot din Baia Mare, într-un meci din gala Supreme Fight Night, la Dej. Acesta l-a avut ca adversar la categoria +100 de kilograme, pe Sorin Terek, iar după trei reprize meciul a fost câștigat de Tofan la puncte.

Elias se antrenează la Clubul Revolution Academy Sebeș, sub conducerea antrenorului Alin Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax