Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meciul anului pentru FC Unirea Alba Iulia, cu FCSB, se va disputa la Zlatna. Stadionul „Cetate” rămâne în beznă

Publicat

Meciul anului pentru FC Unirea Alba Iulia, cel cu FCSB, din șaisprezecimile Cupei României, va avea loc pe stadionul din Zlatna și nu pe „Cetate”, așa cum și-ar fi dorit gazdele. Partida FC Unirea Alba Iulia – FCSB se va disputa joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21:30.

Conducerea clubului din Alba Iulia a luat în calcul închirierea unei instalații de nocturnă, chiar dacă era vorba de un cost important pentru un club, respectiv aproximativ 44.000 de euro.

După mai multe discuții, cei care se ocupă de finanțarea clubului din Alba Iulia, printre care se află și Gicu Grozav, au decis ca meciul să se dispute la Zlatna, pe Stadionul Municipal, care este dotat cu instalație de nocturnă. Capacitatea stadionului este de aproximativ 4.000 de locuri.

Reprezentanții formației din Alba Iulia au precizat, pentru digisport.ro, că cei de la Zlatna au oferit toate condițiile pentru ca meciul să se poată disputa în cele mai bune condiții, și chiar s-au oferit să mai suplimenteze lucșii de la nocturnă.

Cât vor costa biletele

Președintele clubului din Alba Iulia a mai spus că luni, 24 septembrie, vor fi tipărite biletele de intrare, care vor costa în jur de 30-40 de lei, în funcție de zonă.

Stadionul din Zlatna este mai mic decât cel din Alba Iulia, fiind posibilă aducerea unei tribune mobile.

Foto: arhivă

sursa: digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cătă

    vineri, 21.09.2018 at 13:45

    No n-are decât să fie meciul anului pentru ei în alta parte decât acasă, ce sa zic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax