Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meciul Centenarului: FC Unirea – FCSB, la 44.000 de euro distanță de Alba Iulia. Unde se va disputa și cât costă biletele

Publicat

Stadionul pe care se va disputa meciul dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB, în șaisprezecimile Cupei României, rămâne deocamdată o ecuație cu o necunoscută. La mai puțin de o săptămână până la unul dintre cele mai importante meciuri desfășurate în județ în ultimii ani, nu se cunoaște încă orașul în care se va juca. Reprezentanții clubului din Alba Iulia spun că ecuația are o soluție: 35.000 de euro care ar trebui obținuți astăzi, pentru închirierea unei instalații nocturne mobile.

În mod normal, meciul de fotbal s-ar juca pe Stadion Cetate din Alba Iulia. Din cauza orei de desfășurare, 21,30, este nevoie de o instalație de nocturnă pe care stadionul nu o are. În aceste condiții, există soluția închirierii, însă prețul ajunge la aproximativ 44.ooo de euro (dintre care 35.000 ar trebui plătiți joi, 20 septembrie).

Reprezentanții clubului au apelat la autoritățile locale pentru această sumă, care ar putea fi recuperată din vânzarea biletelor și din drepturi de televiziune, dar ajutorul din această direcție este puțin probabil, din cauza timpului scurt. Președintele clubului, Mihai Dăscălescu, a declarat pentru Alba24 că nu avea de unde să știe rezultatul tragerii la sorți, pentru a demara discuțiile cu mult timp înainte. ”Noi am făcut toate eforturile posibile. Și Gicu Grozav, și Mihai Oancea… Dacă s-ar fi dorit să fim ajutați, eu zic că s-ar fi putut” a declarat Mihai Dăscălescu.

Acesta a adăugat că în condițiile în care nu se va rezolva nimic din punct de vedere financiar, meciul s-ar putea juca la Zlatna, unde există nocturnă și unde echipa albaiuliană ”este așteptată cu brațele deschise”.

Cât vor costa biletele

Președintele clubului din Alba Iulia a mai spus că luni, 24 septembrie, vor fi tipărite biletele de intrare, care vor costa în jur de 30-40 de lei, în funcție de zonă.

Dacă se va juca la Zlatna, unde stadionul este mai mic decât cel din Alba Iulia, este posibilă aducerea unei tribune mobile, au mai anunțat organizatorii.

Meciul FC Unirea Alba Iulia împotriva FCSB se va desfășurat joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21,30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Albaiulian

    joi, 20.09.2018 at 15:29

    Hava nu te prostii. Ii centenarul râde lumea de noi ca nu suntem în stare sa jucam aici. Mai importanta ii numărul 100, hai ca ne iei drept prosti. Vezi poate vrea măcar Horica sa vina cu copilul la meci nu le rapi bucuria și lor

    • pilu

      joi, 20.09.2018 at 17:38

      Care Horica ?

  2. pilu

    joi, 20.09.2018 at 17:42

    Nu-i de vina nici primarul, nici altii. De vina este federatia care impune conditii draconice de desfasurare a meciurilor,cand stie clar care sunt conditiile pe stadioanele Romaniei.
    Asta nu sa impus cand te-ai inscris in competitie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax