Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meciul la care doar copiii pot intra pe stadion. Acces gratuit la România-Norvegia, gustări și răcoritoare pentru cei sub 14 ani

Publicat

Meciul din preliminariile EURO 2020 se va disputa pe 15 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

În urma numeroaselor solicitări care vizează prelungirea teremenului de înscriere pentru participarea la meciul România – Norvegia, de pe 15 octombrie, de pe Arena Națională, data limită pentru trimiterea solicitărilor de access gratuit a fost prelungită până pe 9 octombrie, la finalul zilei.

Partida România – Norvegia se va desfășura fără spectatori, în urma unei sancțiuni dictate de UEFA.

La meci este însă permis accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii, au transmis reprezentanții FRF.

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției de învățământ, școlii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa secretariatgeneral@frf.ro până pe 9 octombrie 2019, prin care să manifeste intenția copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR:

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor.

După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE:

  • Toți participanții la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.
  • Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.
  • Pentru orice detalii suplimentare, puteți contacta organizatorii la bilete@frf.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax