Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Meciuri de cupa UEFA la fotbal feminin, la Alba Iulia. Echipa de fete a U Cluj va juca meciurile de acasă pe stadion Cetate

Publicat

Universitatea Olimpia Cluj, campioana României la fotbal feminin va juca în Cupa UEFA Women’s Champions meciurile de calificare, pe stadionul Cetate din Alba Iulia. 

Partidele se vor juca la Alba Iulia din cauza faptului că gazonul de pe stadionul din Cluj a fost afectat în urma festivalului UNTOLD și acesta nu va fi refăcut până la data de 6 septembrie. 

De asemenea, meciurile care se vor desfășura la Alba Iulia vor fi transmise live și pe PRO Arena.

Campioana României la fotbal feminin își va începe parcursul european pe teren propriu, după ce a fost desemnată gazdă a turneului preliminar. Din grupa de calificare mai fac parte echipele Ferencváros (campioana Ungariei), Qiryat Gat (campioana Israelului) și Spartak Myjava (campioana Slovaciei).

Partidele vor fi găzduite de stadionul „Cetate” din Alba Iulia și se vor disputa conform următorului program:

6 septembrie 2023

ora 11:00: Ferencváros (Ungaria) – Qiryat Gat (Israel)

ora 16:00: Universitatea Cluj (Romania) – Spartak Myjava (Slovacia)

9 septembrie 2023

Ora 11:00: Învinsa M1 – Învinsa M2

Ora 16:00: Câștigătoare M1 – Câștigătoare M2

„Am ales să jucăm la Alba Iulia, datorită parteneriatului dezvoltat cu CSM Unirea Alba Iulia, dar și pentru a evita situații neplăcute legate de starea gazonului pe Cluj Arena după festivalul UNTOLD.

Vrem să jucăm pe un stadion unde ne și putem antrena, de aceea o să avem programate în perioada următoare și câteva partide de pregătire la Alba Iulia. Sper să ne calificăm în turul următor și să revenim acasă pe Cluj Arena.

Până atunci, așteptăm publicul să ne susțină și sunt convins că vor fi la Alba Iulia mulți clujeni alături de noi” a declarat Alin Cioban – președintele executiv al clubului, citat de reprezentații CSM Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax