Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Medalie de aur pentru Jidvei: Vinul Sauvignon Blanc ”Nec Plus Ultra”, premiat în Franța, la ”Concours Mondial du Sauvignon” de la Bordeaux

Publicat

O nouă medalie de aur a fost acordată la începutul acestei săptămâni celui mai cunoscut și apreciat vin produs de Compania Jidvei din județul Alba. Este vorba despre Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra, care a devenit, astfel, CEL MAI BUN VIN SAUVIGNON BLANC DIN LUME, prin medalia de aur obținută la cea mai importantă competiție mondială de vinuri- ”Concours Mondial du Sauvignon” desfășurată la Bordeaux în Franța . Cea mai nouă distincție primită de unul dintre liderii producătorilor de vin din România, Jidvei, completează o veritabilă colecție de medalii și premii acordate acestuia în anul 2014.

Anul 2014 a adus mari satisfacții patronilor, viticultorilor și vinificatorilor din compania Jidvei. Primele succese au fost înregistrate în luna ianuarie la Hong Kong, unde vinurile din gama Mysterium, Roze Nec plus Ultra și Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra au fost răsplătite cu medalii de aur, iar cele de Chardonnay și Gewurztraminer cu medalii de argint. A urmat marea competiție de la Monaco “Femmes et Vins du Monde“ unde vinurile din gama Mysterium, SB Nec Plus Ultra si Roze Nec Plus Ultra au fost apreciate cu diplome și medalii de bronz iar cel de Traminer și vinul spumant Mărgăritar Roze, cu argint.

Citește și  CELE MAI BUNE 20 de VINURI din România, medaliate cu AUR la Concursul Național de Vinuri de la Alba Iulia

La marea competitie din martie Challenge Interntional du Vin, Franța, Bordeaux, vinul Roze Nec Plus Ultra a fost din nou pe podium cu o medalie de bronz. La sfârșitul lunii martie la unul din cele mai mari competiții mondiale Vinitaly, de la Verona- Italia, vinul din gama Owne’s Choice Pinot Gris Maria, a fost distins cu un Grand Menzione.

La începutul Săptămânii Mari, Jidvei a primit una din cele mai plăcute vești. La concursul “Concours Mondial du Sauvignon“ desfășurat în perioada 11-12 aprilie 2014, la Bordeaux, Franța, vinul Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra, recolta 2013, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și a fost răsplătit cu diploma și medalia de aur. În inima viticulturii și vinificației mondiale, vinul românesc, Jidvei, s-a dovedit a fi cel mai complet, cel mai armonios, cel mai strălucitor și cel mai catifelat.

Toate aceste premii și distincții se datorează colectivului de vinificație condus de Dr. Chim Buia Ioan și vin să confirme investițiile făcute în anii de după privatizare, munca din vie, din crame, din compania Jidvei, condusă cu dăruire, cu pricepere și pasiune de Claudiu Necșulescu, alături de neobositul Liviu Necșulescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax