Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalie de bronz la Campionatul Național pentru junioara Maria Rus. Noi performanțe pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia

Publicat

Junioara Maria Rus, legitimată la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Individual U16, desfășurat la Bacău în 16-17 martie.

Maria a concurat la categoria de greutate – 70 de kilograme și a reușit să se impună în fața unor sportive puternice din țară.

La această competiție, de la CS Unirea Alba Iulia, au mai participat:

  • Lukas Potopea – categoria de greutate 34 kg – locul 7;
  •  Andreea Toader;
  •  Mathias Potopea.

De asemenea, la campionat au participat și sportivi legitimați la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, cu care CS Unirea Alba Iulia are un parteneriat:

  • Andrei Bolea – categoria de greutate 73 de kg – loc 5;
  • Mihai Grosu .

Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

”Ne bucurăm că, după performanțele extraordinare obținute de către Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, se remarcă noi sportivi de perspectivă.

Competiția a reunit tineri sportivi talentați din întreaga țară, iar Maria Rus a făcut cinste clubului nostru și orașului Alba Iulia.

Antrenamentele intense și dedicarea de care a dat dovadă au fost recompensate cu această medalie de bronz, care reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax