Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalie de bronz pentru Alexandra Cristea, sportivă a CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Alergare

Publicat

Alexandra Cristea, sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de 5 kilometri alergare pe șosea, categoria Under 20. 

Alexandra a împlinit de curând 17 ani. Competiția s-a desfășurat la Oradea, în zona centrală a orașului, în Piața Unirii, fiind destinată Seniorilor, și atleților sub 23, respectiv sub 20 de ani.

Alexandra Cristea, sportivă pregătită de antrenorul Gabriel Avram, s-a clasat pe locul III cu timpul 18:18, un rezultat foarte bun pentru vârsta sa, acesta fiind al doilea cel mai bun timp obținut de sportivă la o competiție oficială (recordul personal fiind 18.07 la această probă).

În acest an, sportiva a mai obținut 3 medalii, toate de argint, în probe de 3.000 și 5.000 de metri la Under 20, respectiv în proba de 5.000 de metri la Under 18 (desfășurate pe stadion).

Următoarea competiție pentru secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia va fi în 26 octombrie – Campionatul Național de Cros, ce se va desfășura la Băile Felix și unde așteptările sunt cel puțin la fel de mari pentru Alexandra Cristea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate