Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalii de argint pentru Laura Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan, de la CS Unirea Alba Iulia, la Cupa Europeană de Juniori

Publicat

Laura Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan, sportivi legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de argint la Cupa Europeană de Juniori. Competiția s-a desfășurat de la Sarajevo, în 2-3 martie. Sunt primele performanțe internaționale obținute în acest an de către sportivii secției de judo.

Laura Alexia Bogdan, elevă a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (director Daniela Mateica) a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și la categoria de vârstă Juniori U 21.

S-a clasat pe a doua treaptă a podiumului după ce a câștigat trei lupte extrem de grele, cu sportivi din Turcia, Grecia și Italia. A ajuns în finală, unde a pierdut în fața unei sportive din Turcia.

Alexandru Sibișan a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme și la categoria de vârstă Juniori U 21. El s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului după ce a câștigat, la rândul său, trei lupte dificile, cu sportivi din Grecia, Ucraina și Polonia.

A ajuns în finală, unde a pierdut în fața unui sportiv din Serbia.

 

În urma acestei competiții, CS Unirea Alba Iulia își trece în palmares două importante medalii de argint.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Ambii sportivi medaliați au dublă legitimare. Laura este legitimată și la CSM Cluj, iar Alexandru și la CSM Pitești.

”Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia se poate mândri cu aceste rezultate deosebite obținute de Laura Alexia Bogdan și Alexandru Sibișan. Marchează debutul excelent al anului competițional. Aceste medalii de argint reprezintă nu doar o recompensă pentru eforturile depuse, ci și o motivare suplimentară pentru viitoarele competiții internaționale. Felicitări sportivilor și antrenorilor. Mult succes la viitoarele competiții!”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax