Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medalii de argint și bronz câștigate de sportivi din Alba, la un turneu internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina

Publicat

Eduardo Cetean și Mario Galea, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la categoria de vârstă cadeți a turneului internațional de Taekwondo – Bosnia OPEN, desfășurat în perioada 15-16 noiembrie la Sarajevo, Bosnia-Herțegovina.

În urma acestor medalii, sportivii acumulează puncte în ranking-ul mondial, iar acestea contează pentru calificarea directă la Campionatul Mondial și Campionatul European de Taekwondo.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Bosnia OPEN, categoria de vârstă cadeți:

Eduardo Cetean (categoria de greutate -41 de kilograme) – locul 2;

Mario Galea (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 3;

Alecsandru Boloage (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 5 (a luptat în optimi cu sportivul care a câștigat turneul la categoria sa).

”Sportivii noștri, pregătiți de antrenorul Alin Moldovan, au obținut rezultate excepționale la un turneu internațional care a atras luptători valoroși din mai multe țări. Felicit întreaga echipă a CS Unirea Alba Iulia pentru performanțele deosebite”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax