Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalii de argint și bronz, pentru judoka CS Unirea Alba Iulia, obținute la Campionatul Național de Seniori

Publicat

Judoka CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, au obținut medalii de argint și bronz la Campionatul Național Individual de Seniori, desfășurat în perioada 24-26 martie, la Izvorani.

Astfel, cu toate că încă au vârste fragede, care le permit participarea la categoriile de juniori ale competițiilor, sportivii noștri au reușit să obțină medalii importante la seniori.

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și s-a clasat pe locul 2, obținând astfel medalia de argint. Alexandru Sibișan (elev la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, director Daniela Mateica), sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești), a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme și s-a clasat pe locul 3, obținând astfel medalia de bronz.

Sportivii secției de judo sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian. De menționat este și faptul că cei doi sportivi vin după performanțe foarte bune pe plan internațional, obținute la doar o săptămână distanță.

Astfel, la Cupa Europeană de Juniori, Laura Bogdan a obținut medalia de argint în vreme ce Alexandru Sibișan a obținut medalia de bronz.

De asemenea, tot în acest an, la Campionatul Național Individual U21, Alexandru Sibișan a obținut medalia de aur, iar Laura Bogdan – medalia de bronz.

CS Unirea Alba Iulia, prin directorul Daniela Moșneag, transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor și mult succes la următoarele competiții.

CS Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitate obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigarea de medalii pe plan național și internațional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax