Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalii de aur și bronz pentru dansatorii sportivi ai CSM Unirea Alba Iulia. Cine a urcat pe podium la Campionatul Național

Publicat

Dansatorii din Alba Iulia, Lukas Theodor Orzeiu și Maya Andreea Urs au devenit campioni naționali la categoria lor de vârstă. Mai exact au obținut medalia de aur la categoria lor de vârstă, la dansuri latino. 

De asemenea, David Rafael Orzeiu și Ioana Daniela Țipțer, au obținut medalia de bronz la categoria standard. 

Clasarile pe podium au fost comunicate de reprezentanții CSM Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Aceștia au precizat că dansatorii sportivi au obținut o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Național de Dans de la Târgu Mureș.

Medalia de aur și implicit titlul de campioni naționali a fost obținută de Lukas Theodor Orzeiu și Maya Andreea Urs, la categoria de vârstă 12-13 ani, Latino.

Medalia bronz de a fost obținută de perechea compusă din David Rafael Orzeiu și Ioana Daniela Țipțer, la categoria 14-15 ani, standad.

Campionatul Național reprezintă cea mai importantă competiție de dans sportiv a anului, fiind competiția care stabilește ierarhia națională a fiecărei categorii de vârstă, iar primele 7 perechi devin compnente a Lotului Național al României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax