Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medalii de aur și bronz pentru judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia, la campionatul național

Publicat

Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, judoka CS Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de aur și bronz la Campionatul Național Ne Waza U21 desfășurat la Satu Mare.

Alexandru Sibișan (elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia – director Daniela Mateica), sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești), a concurat la categoria de greutate + 81 de kilograme și a obținut medalia de aur.

Laura Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj-Napoca) a concurat la categoria de greutate -52 de kilograme și a obținut medalia de bronz.

Campionatul s-a desfășurat în 22 și 23 octombrie la Satu Mare, sub egida Ministerului Sportului și Federației Române de Judo.

Cei doi sportivi câștigă aceste medalii după o serie de alte rezultate excelente obținute pe plan național și internațional. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări pentru rezultatele obținute sportivilor și antrenorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax