Connect with us
Publicitate

SPORT

Medalii pentru atletele de la CS Unirea la Campionatul Național de Marș

Publicat

Ziua de vineri s-a dovedit a fi una plină de succes pentru mărșăluitoarele Clubului Unirea Alba Iulia. Pregătite de Gabriel Avram și Mariana Bucrezan, echipa Unirii a reușit să cucerească argintul.

Echipa Unirii a fost formată din Ana Rodean, Mădălina Istrate și Simona Suciu, iar Ana Rodean a câștigat argintul și la individual. În aceeași competiție, Francisca Molnar a reușit să câștige bronzul la categoria junioare I.

Tot vineri a venit și o medalie de aur pentru Unirea. Bianca Molnar a reușit să obțină aurul la Grand Prix-ul pentru junioare III desfășurat în București. ”Sunt foarte bucuros pentru aceste rezultate și sunt convins că în următorii ani atletele noastre o să reușească să se afirme și pe plan internațional. Îi felicit pe antrenori pentru aceste rezultate”, a declarat Radu Nicula, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax