Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medalii pentru practicanții de taekwondo din Alba Iulia, la Campionatul Național Școlar. Pe ce locuri s-au clasat elevii

Publicat

Mai mulți practicanți de taekwondo din Alba Iulia s-au întors victorioși după o competiție națională desfășurată la București.

Este vorba despre Campionatul Național Școlar 2024.

Sportivii din Alba Iulia au participat la campionat alături de antrenorul Alin Moldovan.

Aceștia au obținut mai multe medalii de aur, argint și bronz.

Au participat din Alba Iulia următorii sportivi.

Boloage Alecsandru medalie de aur,

Jelea Eduard medalie de aur,

Vas Karina medalie de argint,

Popa Andrei medalie de bronz,

Ciontea Bianca medalie de bronz

Grapa Andrei

”Am participat cu un număr mai restrâns de sportivi în acest weekend, la o competiție națională. Anul competițional abia a început și suntem în etapa de pregătire.

Testăm terenul pentru marile competiții naționale, dar și internaționale care vor avea loc în acest an. Pe lângă sportivii deja antrenați și rodați în competiții, pregătim și sportivi tineri, care vor merge pentru prima dată la competiții de amploare.

Ca de obicei mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în pregătirea competițiilor, și practic în participare la evenimentele sportive. Părinți dar și companiei de transport care ne-a împrumutat cu titlu gratuit o dubă pentru a participa la competiție”, a precizat Alin Moldovan, antrenorul sportivilor.

De asemenea, pe lângă sportivi, antrenorilor Alin Moldovan și Dan Gâlea le-a fost reactivată licența de instructori de Taekwondo, pentru a continua pregătirea sportivilor din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax