Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amulete ”anti-Covid” din bani publici. Două instituții ale Primăriei Voluntari au cumpărat ”scuturi protectoare” pentru angajați

Publicat

Două instituții din subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele (soțul Gabrielei Firea), au cheltuit 30 de mii de EURO pe medalioane care promit că protejează oamenii de Covid-19.

Pure O2 Pack-Solid arată ca un ecuson ușor de purtat la gât, potrivit jurnaliștilor de la Buletin de București, care au descoperit situația.

Cei care îl comercializează susțin că el creează un scut de 1.3 metri în jurul purtătorului care, timp de 30-40 de zile, oferă protecție împotriva Covid-19 și care poate și să dezinfecteze măști de protecție.

Patronul firmei care le comercializează în țara noastră susține că are toate avizele necesare de la autoritățile din Coreea și că ar deține și autorizație de la FDA.

Citește și: 19 octombrie: 561 de decese noi, 1.805 de pacienți la ATI și număr RECORD de infectări în România

Informațiile oficiale îl contrazic.

Nici o instituție din România, nici European Medicines Agency (EMA) și nici Food and Drug Administration (FDA) nu au aprobat medalionul Pure O2 Pack-Solid.

La începutul lunii septembrie, Serviciul de Transport Voluntari (STV), în subordinea primăriei conduse de Florentin Pandele, a achiziționat 930 de medalioane „de protecție” Pure 02 Pack-Solid.

Aproape fiecare angajat al STV ar trebui să fi primit trei astfel de medalioane, ținând cont că cele mai recente date de la Ministerul Finanțelor arată că STV are doar 334 de angajați.

O lună mai târziu, o altă societate condusă de Pandele, Ecovol SA, a cumpărat 60 de medalioane. Aceasta are aproape la fel de mulți angajați ca STV: 300.

Societățile din Voluntari au plătit pentru un singur medalion între 140 și 145 de lei, fără TVA. În total aproape 150.000 de lei.

Site-uri care comercializează acest produs în alte țări îl vând mult mai ieftin, chiar și cu 35 de lei, așa cum e în Filipine. În Peru costă 85 de lei, iar în Germania 75 de lei.

Sursă: Buletin de București

Sursă foto: Pureo2.eu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    marți, 19.10.2021 at 18:19

    Vai de capul lor . Cred că amuleta trebuie purtată cât mai la vedere că dacă n-o vede covidul e bai . Părerea mea , să facă o amuletă mai mare și să o poziționeze pe acoperișul primăriei , garantat localitatea respectivă v-a fii protejată de covid .Să auzim numai de bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax